Activeer je bestuursaccount

Vacatures in het basisonderwijs? Die vul je in via Schoolwerk.nl

Download het E-book

We begrijpen dat het onderwijs onder druk staat. De vraag naar gekwalificeerd personeel is hoog en het traditionele karakter van de onderwijsmarkt maakt het soms uitdagend om vacatures te vervullen. Bij Schoolwerk.nl zijn we vastbesloten om positieve verandering te brengen.

 

In een wereld waarin het onderwijs een traditionele markt blijft, geloven wij in innovatieve en creatieve benaderingen om het personeelstekort tegen te gaan. Wij omarmen nieuwe ideeën en benaderingen om basisscholen te ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerde en enthousiaste leerkrachten.

 

Wil je meer leren over hoe je het beste talent aantrekt in het onderwijs? Ontdek de wereld van Employer Branding en Jobmarketing door ons gratis ebook te downloaden. Hierin delen we waardevolle inzichten en strategieën om jouw school als aantrekkelijke werkplek te positioneren en effectieve wervingscampagnes te voeren. Inzichten uit andere branches worden aangehaald om inspiratie op te doen.

 

Bij Schoolwerk.nl zijn we er trots op om een brug te slaan tussen basisscholen en getalenteerde leerkrachten. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op de toekomst van het onderwijs.

  • Plaats gratis vacatures op Schoolwerk.nl
  • Direct in contact met duizenden onderwijsprofessionals
  • Alles om jouw vacatures in te vullen
  • Ontwikkel je eigen wervingskanalen
  • Geen detacheerders of recruiters meer nodig

Employer Branding, Jobmarketing!?

In het onderwijs, waar de concurrentie om gekwalificeerd personeel hoog is en het behouden van talent van cruciaal belang is, spelen jobmarketing en employer branding een sleutelrol. Jobmarketing gaat over het effectief promoten van vacatures en het aantrekken van de juiste kandidaten, terwijl employer branding draait om het bouwen van een positief imago als werkgever.

1Meld jouw basisschool aan
2Maak een gratis vacature
3Ontvang sollicitanten
Meld jouw school aan!

 

  • Werkwijze
  • onderzoek
  • resultaat

 

 

1Ga naar jouw vacature of maak een vacature aan
2Klik op 'promoten'
3Kies je periode én rond het proces af

download e book

Het team achter Schoolwerk.nl heeft jarenlange ervaring in online marketing. Vanuit deze achtergrond is een spetterend e-book samengesteld.

Ons splinternieuwe ebook onthult alles over onze werkwijze, van diepgaand onderzoek tot gedurfde experimenten via jobmarketing campagnes. Ontdek hoe onze sprankelende employer branding campagnes een betoverend effect hebben op het vinden en behouden van top-talent in het onderwijs!

Wil jij de magie zelf ervaren? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Download nu ons ebook en ontdek de Schoolwerk.nl aanpak!

1Neem contact op
2Wij maken campagne
3Wacht op de kandidaten
Neem direct contact op!

Werken bij-sites

Een werken bij-site is de beste manier om jezelf als school te presenteren naar (toekomstige) onderwijsprofessionals toe. Welke mogelijkheden zijn er om mezelf verder te ontwikkelen? Hoe is de sfeer in het bedrijf en het team? Wie worden m’n collega’s? Wat is de sollicitatieprocedure? Waar staat de school voor? Het zijn de vragen van mogelijke kandidaten voor je vacatures. Vragen waar ze in jouw werken bij-site antwoord op moeten krijgen. Schoolwerk heeft een slim template ontwikkeld. We ontwikkelen het template in jouw huisstijl.

Zo werk je dus aan je eigen wervingsstrategieën, en niet aan die van een recruiter of een detacheringsbureau!

 

1Ga naar schoolwerk.nl/werken-bij
2Vul het formulier in
3Binnen 48 uur live met jouw werken bij-site
Werken bij - site

Foto, video, vacatureteksten

Je wil onafhankelijkheid. Van recruiters én van detacheringsbureaus. Daarom wil jij jezelf laten zien. Je wil jezelf laten zien aan toekomstige collega’s. Die toekomstige collega’s willen namelijk veel van je weten. Hoe het is om bij je te werken, bijvoorbeeld. Maar ook met wie ze komen te werken, of hoe de school eruit ziet. Schoolwerk heeft een ervaren mediateam die dit zorgvuldig in beeld kan brengen.

 

Neem contact met ons op!

In ontwikkeling: Jouw school in de spotlights

Je snapt dat onderwijsprofessionals kennis willen maken met een school voordat ze overgaan tot solliciteren. Daarom geven we je de unieke kans jouw school te introduceren. Claim je eigen school, vul het profiel aan met informatie over jullie school én promoot de school.

Deze dienst is nog in ontwikkeling!

 

1Claim jouw school
2Vul aan met informatie over jouw school
3Zet jouw school in de spotlights
Claim jouw school

In ontwikkeling: Neem contact op met leraren die matchen

Hoeveel dagen wil je werken, op wat voor school wil je werken, wanneer wil je beginnen? Dit soort vragen stellen wij wanneer (toekomstige) leraren zich aanmelden via Schoolwerk.nl. Interessante data voor jullie als school! Deze data zorgt er namelijk voor dat wij de perfecte onderwijsprofessional aan jullie kunnen koppelen. Handig toch! Deze functie wordt nu nog geperfectioneerd.

 

Keep me updated