Activeer je bestuursaccount

Onderwijs het mooiste wat er is!

Laat weten wat jij belangrijk vindt en ontdek de baan die bij jou past

Werken in het basisonderwijs is misschien niet altijd even makkelijk. Maar over één ding zijn we het allemaal eens: het is een gewéldig beroep! Wat voor baan je in het PO ook hebt, geen dag is hetzelfde en ieder kind is anders. Dat maakt werken in het onderwijs dan ook zo ontzettend leuk. Op Schoolwerk kan je aangeven wat jij belangrijk vindt in jouw carrière, waar je naartoe wilt en op welke dagen je beschikbaar bent. Op Schoolwerk zie je dan meteen de scholen bij jou passen.

  • Veel vacatures
  • Direct contact met de school
  • Werk in cao PO
Vertel je wensen Bekijk alle vacatures

Waarom zou je meedoen met Schoolwerk?

Misschien werk je al in het onderwijs en zoek je een nieuwe uitdaging. Misschien kom je net van je opleiding af en zoek je een eerste baan. Veel scholen zitten met de handen in het haar en zijn nu hard op zoek naar vaste of tijdelijke leerkrachten. Die scholen kan jij helpen! Op Schoolwerk staan vacatures waarop je makkelijk en snel kunt reageren. Beter nog: geef zelf je wensen aan en je wórdt gevonden! Je kunt met een school direct en persoonlijk in contact komen, de baan bespreken en gaan werken aan jouw toekomst. Superhandig en veel sneller!

Profiel aanmaken

Hoe werkt het?

Op Schoolwerk kan je eenvoudig je wensen kenbaar maken. Je bepaalt zelf voor wie je zichtbaar bent. Of het nu gaat om invalwerk of een vaste baan, binnen een paar clicks heb je contact met de school.

1Maak in enkele minuten een profiel aan met jouw wensen
2Zoek of word gevonden op basis van jouw profiel
3Maak contact voor informatie of een afspraak met de school zelf
Bekijk alle vacatures

Voor wie is schoolwerk?

We willen het basisonderwijs hélpen. Er zijn ontzettend veel vacatures die opgevuld moeten worden dus we zoeken vooral leerkrachten, leraren in opleiding, gepensioneerde leerkrachten, herintredende leerkrachten, leraren die meer uren willen werken, vakleerkrachten, inval- leerkrachten, intern begeleiders, leraar begeleiders, remedial teachers, onderwijs assistenten, klassen assistenten, conciërges, schoolleiders, gedragswetenschappers, pedagogen, leerkracht coaches, orthopedagogen, pedagogisch medewerkers, AVO docenten, NT2 leerkrachten, schoolondersteuners en al die anderen die graag hun bijdrage willen leveren!

Profiel aanmaken