Activeer je bestuursaccount

Vacatures in het basisonderwijs? Die vul je in via Schoolwerk.nl

Bekijk de mogelijkheden

Schoolwerk groeit als kool. Met elke dag honderden nieuwe onderwijsprofessionals op het platform is Schoolwerk hét platform om nieuw onderwijstalent te vinden. Via Schoolwerk kun je jouw vacatures gratis online plaatsen. Wil je meer exposure? Dan kunnen wij je daar mee helpen. Hieronder staan de mogelijkheden van Schoolwerk.

 

  • Plaats gratis vacatures op Schoolwerk.nl
  • Direct in contact met duizenden onderwijsprofessionals
  • Alles om jouw vacatures in te vullen
  • Ontwikkel je eigen wervingskanalen
  • Geen detacheerders of recruiters meer nodig

Plaats gratis vacatures op Schoolwerk.nl

Dagelijks melden honderden onderwijsprofessionals zich op ons platform. Maar jij weet als geen ander dat ze genoeg vacatures hebben om uit te kiezen. En daarom wil jij zichtbaar zijn. Je vacature moet er uitspringen én je moet het makkelijk maken om te solliciteren. Daarom kun je nu via Schoolwerk jouw vacatures gratis plaatsen. Je krijgt optimale zichtbaarheid en onderwijsprofessionals krijgen de kans om te solliciteren.

 

1Meld jouw basisschool aan
2Maak een gratis vacature
3Ontvang sollicitanten
Meld jouw school aan!

Promoot je vacatures op Schoolwerk.nl

Heeft jouw vacature urgentie? Kan jij niet wachten op goede kandidaten en heb je gewoon zo snel mogelijk versterking nodig? Dan doe jij er alles aan om je vacature zichtbaar te maken. De eerste stap is dan: promoten via Schoolwerk.nl. Wanneer je jouw vacature promoot via Schoolwerk staat jouw vacature in de schijnwerpers. Het is voor de onderwijsprofessional bijna onmogelijk om jullie vacature niet te zien. Vervolgens heb jij 24/7 inzicht in al de interessante statistieken. Zo zie je hoe vaak de de promotie is bekeken, hoe vaak er is geklikt en hoeveel er is gesolliciteerd. Handig toch!?

 

1Ga naar jouw vacature of maak een vacature aan
2Klik op 'promoten'
3Kies je periode én rond het proces af

Social media campagnes

Het team achter Schoolwerk.nl heeft jarenlange ervaring in online marketing. Dit zorgt ervoor dat we jou in contact kunnen brengen met je (potentiële) kandidaten. Of je nou aan het werkgeversmerk van je school wil werken of direct vacatures wil invullen. Wij kunnen je helpen.

1Neem contact op
2Wij maken campagne
3Wacht op de kandidaten
Neem direct contact op!

Werken bij-sites

Een werken bij-site is de beste manier om jezelf als school te presenteren naar (toekomstige) onderwijsprofessionals toe. Welke mogelijkheden zijn er om mezelf verder te ontwikkelen? Hoe is de sfeer in het bedrijf en het team? Wie worden m’n collega’s? Wat is de sollicitatieprocedure? Waar staat de school voor? Het zijn de vragen van mogelijke kandidaten voor je vacatures. Vragen waar ze in jouw werken bij-site antwoord op moeten krijgen. Schoolwerk heeft een slim template ontwikkeld. We ontwikkelen het template in jouw huisstijl.

Zo werk je dus aan je eigen wervingsstrategieën, en niet aan die van een recruiter of een detacheringsbureau!

 

1Ga naar schoolwerk.nl/werken-bij
2Vul het formulier in
3Binnen 48 uur live met jouw werken bij-site
Werken bij - site

Foto, video, vacatureteksten

Je wil onafhankelijkheid. Van recruiters én van detacheringsbureaus. Daarom wil jij jezelf laten zien. Je wil jezelf laten zien aan toekomstige collega’s. Die toekomstige collega’s willen namelijk veel van je weten. Hoe het is om bij je te werken, bijvoorbeeld. Maar ook met wie ze komen te werken, of hoe de school eruit ziet. Schoolwerk heeft een ervaren mediateam die dit zorgvuldig in beeld kan brengen.

 

Neem contact met ons op!

In ontwikkeling: Jouw school in de spotlights

Je snapt dat onderwijsprofessionals kennis willen maken met een school voordat ze overgaan tot solliciteren. Daarom geven we je de unieke kans jouw school te introduceren. Claim je eigen school, vul het profiel aan met informatie over jullie school én promoot de school.

Deze dienst is nog in ontwikkeling!

 

1Claim jouw school
2Vul aan met informatie over jouw school
3Zet jouw school in de spotlights
Claim jouw school

In ontwikkeling: Neem contact op met leraren die matchen

Hoeveel dagen wil je werken, op wat voor school wil je werken, wanneer wil je beginnen? Dit soort vragen stellen wij wanneer (toekomstige) leraren zich aanmelden via Schoolwerk.nl. Interessante data voor jullie als school! Deze data zorgt er namelijk voor dat wij de perfecte onderwijsprofessional aan jullie kunnen koppelen. Handig toch! Deze functie wordt nu nog geperfectioneerd.

 

Keep me updated